Partenerul dumneavoastră în instrumentație

 

SPECTROMAS SRL, o companie românească puternică ce are în spate oameni de valoare orientați spre excelență.

De la început am pus accent pe acest atribut. Pentru asta investim în oameni permanent. Toți membrii din departamentul Sisteme Optice Spectromas, noi veniți sau veterani, trec anual prin diverse procese de școlarizare pentru a ține pasul cu noutățile apărute. Oferim doar produse și servicii de înaltă tehnologie și calitate.

Am învățat să fim modești, prompți și atenți la detalii; să fim flexibili acolo unde se poate și să fim fermi acolo unde valorile noastre sunt puse la încercare.

Suntem SPECTROMAS, o companie de ingineri orientați spre Excelență.

  • Calitate fără compromis
  • Mereu bine pregătiți
  • Aplicăm filosofia Kaizen
  • Performanță în tot ceea ce oferim

Două locații, o singura echipă

Spectromas este structurat în două departamente independente, Test & Measurement și Sisteme Optice. Acest website este dedicat activității departamentului Produsele Test & Measurement. Sisteme Optice le puteți urmări aici.

Suntem o echipă de peste 20 de angajați și numărul crește în fiecare an. Noi spunem că suntem mai mult decât o echipă, suntem o familie.

București

Sediu Central

Ing. Cătălin Cioacă – Responsabil Micro-Epsilon

Cluj-Napoca

Birou vânzări regional

Ing. Adrian Costea – Responsabil Micro-Epsilon

O companie 100% Românească

Spectromas a luat naștere în anul 2003. Este o firma cu capital integral românesc.

Fondatorii companiei, dl. D. Ing. Adrian Tănăsescu și dl. Ing.Dragoș Muntean au demarat activitatea prin comerțul de tehnică și echipamente de măsurare produse de compania HBM.

Lista partenerilor s-a majorat an de an. În anul 2007, după un audit serios, GOM și SPECTROMAS au semnat un acord de colaborare, Spectromas devenind unic distribuitor al soluțiilor GOM în România, Bulgaria și Republica Moldova.

Concomitent cu acest eveniment Spectromas devine unic distribuitor al produselor PHOTRON – High speed cameras ceea ce a dat naștere departamentului de sisteme optice.

Din 2008 departamentul sisteme optice este condus de dl. ing. Romeo Tudose

Din anul 2010 am început colaborarea cu partenerul nostru 3D Systems pentru a oferii clienților noștri o soluție software versatilă pentru aplicațiile de reverse engineering / Design CAD.

Creșterea numărului de aplicații automatizate a generat și necesitatea unor soluții de fixare pentru piesele măsurate. Pe lângă machetele de control customizate pe care departamentul nostru le proiectează și execută, oferim clienților dispozitive de fixare ajustabile prin parteneriatul încheiat cu WITTE Alufix în anul 2015.

Printarea 3D a venit ca un lucru absolut firesc la lista de echipamente și servicii pe care departamentul nostru le furnizează. Am căutat un partener care să respecte principiile noastre de calitate. În anul 2017 am semnat parteneriatul cu firma RIZE Inc

Implicarea noastră în aplicațiile de automatizare a condus la semnarea parteneriatului strategic cu firma Micro-Epsilon. (2019) Astfel, punem la dispoziția clienților, senzori opto-electronici, inductivi, capacitivi, echipamente de termoviziune etc